Friday, April 4, 2008

Brass Monkey

Haha!..Whimsy knew this is coming, she spotted me there. So, what did we have?
I broke away from my usual Fish of The Day and tried the Aussie Lamb. Worth it! generous portion and..lazat!!! memang 'semak' looking, but that's the mint sauce. sweet, succulent, juicy..I tell u !
hubby would never try anything other than the honey bbq chicken...

this is heavenly, bread pudding with vanilla ice cream.



Oh by the way, I found out what caraway seed is. Ini .


oh...jintan putih...




7 comments:

whimsical said...

i pun mau pi test lah itu lamb.oooooojintan pulak!!!!1 haiyya caraway seed

wanaryani said...

hahahahahha!!!!...basarnya lamb atu...abiskah?....salad bejintan??? nyaman kali kan....

fabmom said...

memang besar lamb tu! 2 keping lagi ! gitu banyak dia aku boleh abis!
salad berjintan kan..dia bilang jintan tu ngam utk salad ala-ala middle east y pakai kurma.

whimsical said...

aku keliru, bukan ka caraway seed tu fizikal nya mcm kasar-kasar, if we tabur di salad, inda kelat dan tersangkut ka di leher ah? nanti u try and tell us ya

fabmom said...

tu la..knowing what caraway seed is..i'm not putting it on my salad..peduli la! tapi mungkin kalau bikin banyak kan.. bowl besar, nda terasa kalau di tabur sikit..tapi apa pula motif kalau nda terasa?! hiasan? bagus ganti pakai nuts.

zaitgha said...

came here from Jun's...didnt know caraway seed is jintan putih....but at one time i didnt know scallion is daun bawang ha ha ha

where is this restaurant?

fabmom said...
This comment has been removed by the author.