Monday, October 27, 2008

sekitar open house fabmom...

Just some pics at last Saturday's open house.













As luck would have it, it rained all day. Nothing you can do about it. Anyway we had a good time.


Thank you to all who came.

11 comments:

Val Aziz said...

nyaman2 lah the foodies..tq tuan rumah..tahun depan mau lagi ah hehehe

whimsical said...

itu kambeng paling NYAMAN di dunia pernah aku rasa sepanjang kehidupan 36 tahun di bumi ani!!!!Seriously nyaman dengan kuah mintnya kan.walaupun bekas penyimpanan kuah mintnya agak jelek (di takungan plastik), tapi tercover oleh kenyamanana nya!tahniah tahniah tahniah lah!

whimsical said...

aku lupa tambah, the carrot cake yg aku rasa no 1. Kambeng no 2. sangat "moisturiser" d cake.aku admirration M! bisai lagi ada carrot carrot damit di setiap putungan kek!seriously aku dan si sofea memang paleng suka the cake! boleh ka menerima tempahan ni m? serious ni aku

fabmom said...

malas aku kau whimsy kalau sudah belabih-labih...paleng suka ya..boleh saja bah kalau kau..kawan yang budiman..

whimsical said...

hahahahahah sot! kau tau kalau aku inda ingat maruah kan, mau ja aku tapau kambeng dan kek lubak atu! berapa u charge kalau aku mau menempah 3 biji for christmas? minggu ka 3 bulan disember aku mau.

fabmom said...

jan cerita harga cni..nanti aku sms..lama lagi tu dec.

Min said...

Fabmom, kasi pos la kat aku sikit carrot cake kau tu ! Teringin aku nak join makan-makan you all ni..

fabmom said...

u lagi pandai buat ba tu min..eksyen ja..hehehe..1 day we must gather kan min..makan-makan.

Anies Azeera said...

.. wah syiok o kamu!

We plan to go there juga ba hari tu, but my hubby punya kelas habis lewat...tapun-tapun saya pun kepingin juga rasa kek lubak yang 'moisturiser' tu.

fabmom said...

anies-saya balik2 tanya my hubby dia sudah jemput kamu, he assured me sudah..i assumed its becos of the rain..ramai cannot make it.

Cath J said...

Wow...happening nyeee...