Saturday, January 3, 2009

hello school days

Huhh..aku rasa bukan anak2 saja yang berat hati menamatkan cuti sekolah ni. Parents pun. Tiada mood sungguh memikirkan permulaan sekolah. Memanglah barang2 sekolah sudah lama disediakan dari awal supaya tak kelam kabut tapi masih adalah juga mau diuruskan. Realiti semakin terasa kemarin semasa mendaftar yuran sekolah. Hoi! bangun. Sudah-sudahlah cuti. Urus anak.
Sehari suntuk aku membalut dan menyusun buku-buku, meraut pensil, mencek balik pencil case, beg sekolah dan sebagainya.
Masa aku ke kedai beli lapik buku yang nda cukup, aku nampak ni. Sticker. Untuk label nama.

Oh cool.. its patterned and there are choices for cartoon images too, not just plain sticker.


Perfect. Memudahkan hidup. Nda payahlah print sendiri lagi pakai words. Dan menggunting gunting selotep. Syukur.
Ok. Ibu-ibu sekalian, saya ucapkan selamat memulakan persekolahan anak.
Selamat maju jaya!

9 comments:

whimsical said...

tahniah ibu ibu yg komited.Penat kan meraut pencil

Shabbymom said...

wakakahhhh....tahniah...tahniah....aku pun barat hati ku bisia ani kan ke iskul!!!!....sunyi ku sudah pagi2!!!...

fabmom said...

hi shabby! baik sudah c fikry? extend lagi cutinya kan..pandai ia timing..hihi

whimsical said...

bah apa lagi, kalau sunyi, tanda tanda mau menambah lah tu...tapi rugu usaha ka gym menguruskan badan kan!kalau betian...there goes ur gym!

Shabbymom said...

wakakahhh....kurang asam kau whimsy...mulut mu atu selalunya masin!!!!...antah2 ada hadiah krismas c wan tahun ani...lol!

fabmom...c fikry balik KB sudah kelemari...mimang ia pandai timing kan...

fabmom said...

hahahah!! jaga masin mulut whimsy! wakakakakaa..

Anies Azeera said...

Cute kan stiker-stiker tu. Tapi my daughter punya cepat betul habis o, pasal dibaginya pada kawan-kawan. Ala-ala "this is my card" gitu.

fabmom said...

hahahaha anies..cute juga ur daughter tu!..

22 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優